Meditacija

Za življenje z maskami sta zavedanje dihanja in pravilno dihanje ključnega pomena, da ohranjamo zdravje. Pranajama ali kontrolirane tehnike dihanja in meditacija sta nadgradnji asan oz. jogijskih položajev.  

Zato smo letos za vas pripravili učenje in prakticiranje novih aktivnosti – meditacije in tehnik dihanja. S tem bomo dobro prezračiti svoje telo od znotraj, izboljšati pretok energije, poskrbeli za mentalno, čustveno in fizično razstrupljanje ter tako izboljšati svojo vitalnost, spomin, koncentracijo in regeneracijo. 

Meditacija v naravi izboljšuje kvaliteto življenja in zmanjšuje stres ter tesnobo. Narava nam ponuja mir in tišino, kar nam pomaga, da se umirimo ter osredotočimo na trenutek prisotnosti. Meditacija v naravi nas lahko nauči, kako ceniti in spoštovati naravo, nam pa prinese tudi boljši spanec in več energije ter notranjo uravnoteženost.

Prispevki

Meditacija z Iris

V skrbi za vaše dobro počutje in sprostitev smo pripravili niz vodenih meditacij. Te meditacije vam bodo pomagale najti notranji mir, zmanjšati stres in se bolje povezati s svojim dihanjem.

 

Najboljše pri tem pa je, da se boste lahko meditacije udeležili udobno od doma. Vodene meditacije so namreč na voljo v obliki zvočnih posnetkov, ki jih lahko poslušate kadarkoli in kjerkoli želite. Vabljeni, da si posnamete naše vodene meditacije in odprete vrata notranjemu miru in sprostitvi kar od doma.

Občutek sproščenosti in umirjenosti, se lahko po vodeni meditaciji z Iris vrnejo v naše življenje.

Zavod Terapevtika